Vi forlenger med Sandnesposten og Seland Optikk!

Vi har forlenget våre sponsoravtaler med to lojale støttespillere:

Sandnesposten gir deg et helt års abonnement på avisa for kr 799,- (ordinært kr 1040,-). Tvisten her er at Gaukereiret får kr 500,-.

Tilbudet gjelder ut april og kan fås ved å sende en mail til post(at)gaukereiret.no, så tar vi det videre med Sandnesposten. Oppgi navn og fullstendig adresse. Det trekkes ut to kinobilletter blant de ti første som slår til på tilbudet.

Utfyllende kampreferat hver tirsdag. Ønsker du å være tett på Sandnes Ulf og Sandnes, så er det ingen vei utenom Sandnesposten!

Seland Optikk har vært en lojal støttespiller for både Sandnes Ulf og oss i flere år. De har blant annet sponset oss med flotte gaver når vi har hatt konkurranser på borteturer.
Hos Seland Optikk får du 20% rabatt på solbriller når du oppgir at du er medlem av Gaukereiret.

Ellers viser vi til egen artikkel om vår sponsoravtale med Øster Hus og Megleren øl&vinstue.

SelandOptikkSandnesposten

 

Supporterjakke!

Øster Hus logo Megleren øl og vinstue logo

 

 

Gaukereiret har gleden av å informere at vi har inngått en sponsoravtale med Øster Hus og Megleren øl&vinstue.

De sponser blant annet spesialdesignet jakke m/hette for Gaukereiret. Jakken er gratis for alle som har betalt medlemskap i Gaukereiret for 2016.

Samtidig er det gjort avtale om at Gaukereirets medlemmer får spesialpris i baren hos Megleren øl&vinstue på kampdager. Megleren kjører vorspiel foran hver hjemmekamp og viser også samtlige bortekamper i nyoppusset 2. etasje.

Ved å bruke jakken på kampdag, får du samtidig spesialpris i baren!

Jakken forventes klar til utlevering medio mai.

Jeg ønsker å bli medlem! (Hvis du heller foretrekker å ta en telefon, kontakt leder på 911 67 857.)

Hettejakke frontGaukereiretjakke rygg

Bli med i supporterklubben for byens lag!

Vi i Gaukereiret har veldig lyst på flere medlemmer. Enten du ønsker å være med oss på supporterfeltet for å synge og heie frem byens beste lag - eller om du ønsker å støtte oss økonomisk.

Ved å kjøpe sesongkort til en hyggelig pris på N/O (supporterfeltet) gjennom sandnes.ulf.no, så blir du automatisk medlem av supporterklubben. Ønsker du å sitte et annet sted på stadion, men ønsker å støtte oss, så kan du gjøre det ved å gå hit.

tifo

Bergenstur 9. mai

Se Brann vs Sandnes Ulf LIVE i Bergen lørdag 9. mai kl. 1800.

Vi reiser med Sverre Haga Bussreiser fra Ruten (McDonalds) kl. 0930 (møt presis!) og reiser direkte til Bergen. Ved ankomst samles vi ved et avtalt vannhull før vi rundt kl. 1700 blir kjørt opp til stadion.

Retur fra stadion  rett etter kampslutt. Ankomst Ruten ca. kl. 0045.

Pris per stk er kr 500,-. Kampbillett må kjøpes utenom, ved stadion.

For å finansiere turen, har vi i Gaukereiret avtalt med Sverre Haga Bussreiser at all drikke selges ombord. Det blir derfor ikke anledning til å ta med medbrakt. Vi ber om forståelse for at dette er nødvendig for å kunne finansiere turen.

10684287_501167376687467_1591577816_n

Send bindende påmelding til: post@gaukereiret.no

eller SMS til 911 67 857

Alf Morten Haga tar over roret

Etter årsmøte i dag, ble Alf Morten Haga enstemmig valgt inn som ny leder. Alf Morten tar over etter Martin Gjesdal, som hadde vervet i 2014. Gjesdal har valgt å prioritere familie. I tillegg ble Carina Bødtker Isaksen valgt inn som styremedlem. Rollen som nestleder står fortsatt åpen, men styret har fått velsignelse til å fylle denne innen seriestart 2015.

Følgende styremedlemmer har kastet inn håndkleet etter dagens årsmøte: Martin Gjesdal (leder), Odd Erik Nygaard (styremedlem), Kristian Waalen (styremedlem) og Live Idland (styremedlem).

Haga og resten av det nye styret ser frem mot 2015!

Jobba, jobba, jobba!

Asle-TIFOen - bak kulissene

Første hjemmekamp med Tom Nordlie valgte Gaukereiret å gi en siste hyllest til nylig avgåtte Asle Andersen. Dette ble gjort gjennom et større banner bilde av Asle, skriften «Takk for kampen» og en oversikt med 16 utvalgte kampresultat som vi er spesielt stolte av under Asle. Banneret ble vist under hjemmekampen mot Godset 26.juli 2014.

Asle Andersen har gjennom 8,5 år i Sandnes Ulf reist klubben fra det ukjente dypet til Tippeliga-nivå. Han har etter hvert opparbeidet seg en høy stjerne hos Gaukereiret og for oss var han ikke glemt med et pennestrøk.

Å lage et banner av denne typen er en svært krevende oppgave og vi dokumenterte denne gangen prosessen underveis og har satt sammen et to minutters klipp for å gi litt innsikt til de som ikke kjenner til det. Vi har fått låne opptak fra Cmore-sendingen.

Prosjektleder og initiativtaker denne gang var Esben Tipple, vår mann i eksil i Volda. Han hadde god malehjelp av Oddi, Alfi, Tobben, Flyndrå og Eivind, samt sy-hjelp fra dronning Bødtker og Carina. Gaukereiret ønsker å rette en stor takk til alle som bidro! Slike prosjekter koster ikke mye penger, men dugnadstimer derimot - vi tør nesten ikke telle, men vi rundet 40 totalt sett på disse dagene..

Her har dere videoen (takk te Flyndrå for den!) med hvordan banneret ble til, kos dere og ta gjerne kontakt hvis dere ønsker å bidra :)

Her er kampene på banneret:

2009 - Opprykkskamp
Nest-Sotra - 11-0

2011 - Opprykkskamp
Løv-Ham - 6-0

2012
Viking - 2-2
Fredrikstad - 5-0
Tromsø - 5-1
Strømsgodset - 2-1

Kvalik
Ull-Kisa - 0-4 (b)
Ull-Kisa - 3-1

2013
Tromsø - 0-1 (b)
Rosenborg - 0-1 (b)
Start - 3-1
Strømsgodset - 2-1
Tromsø - 2-1
Aalesund - 2-3 (b)
Hønefoss - 0-1 (b)
Brann - 3-1

Trøstekorg til Mærtæ

Martin

Franske Malaury «Mærtæ» Martins skade under hjemmekampen mot Molde var dessverre av type langtid. Da var det heldigvis oppløftende for den skuddvillige franskmannen å få litt lokale goodies i hus. Styrets utsendte Alf Morten og Thorbjørn stakk like greit innom med en solid korg bedre mat. Malaury selv var naturligvis svært takknemlig,

Gaukereiret krysser fingrene for å få de skadde spillerne kjapt tilbake! Les mer om Malaury Martins skade hos Aftenbladet.

For de mat-interesserte kan det nevnes at fruktkurven innehokldt: Fransk andoile-pølse fra Malmin & Orre på Klepp stasjon, cherrytomater fra Finnøy, skinke fra Suldal, røykt laks fra Hjelmeland, kullsyreholdig eplemost fra Egersund og til slutt, voila! franske jordbær :)

malaury_fruktkurv

Medlemstilbud Sandnesposten

Alle betalende medlemmer av Gaukereiret 2014 får Sandnesposten i et helt år for kun 450 kr. Vanlig pris er 875!

Sandnesposten kommer ut to dager i uken og er den eneste avisen som kun dekker Sandnes. Slår du til på tilbudet, betaler du en femmer for hver avis. En latterlig lav pris for å støtte byen!

I papirutgaven får du også mer Sandnes Ulf-stoff enn du får i gratisartiklene på nettutgaven.

Send bestillingen til per@sandnesposten.no eller ring Per på 932 14 351 og få gaukepris på gaukestoff!