Det store banneret fikk atter en gang luft under vingene, denne gangen i Sogndal.

På tur med Tronesmafiaen – Sogndal

Det store banneret fikk atter en gang luft under vingene, denne gangen i Sogndal.
Det store banneret fikk atter en gang luft under vingene, denne gangen i Sogndal.

Esben og Halldor tok turen til Sogndal i år. Det ble, tross resultatet, en minneverdig opplevelse. Esben var hjemme i forbindelse med 16. mai og lokalderby, og tok med seg litt TIFO-stæsj til å bruke på bortekampen mot Sogndal. Han og Halldor satte avgårde ved godt mot og nådde frem til Sogndal i god nok tid til å kunne svinge innom Lægreidspuben. Der traff vi en hyggelig gjeng med hjemmefans, og en dude som hadde kjørt hele veien fra Sandnes med bobil i forbindelse med en allerede planlagt liten ferie til Sogn og Fjordane. Bra timing!

Kampen vil vi helst ikke snakke om, men det er en hvit elefant i rommet som vi er nødt til å peke ut: Det er utrolig kjedelig å ofre så mye tid og så mange kilometer for å se såpass lite inspirerende innsats fra flesteparten av våre spillere. Turen i seg selv var jo i og for seg kjekk, fordi Sogndal ligger i en meget vakker del av vårt langstrakte land og det er mange kjekke folk der, men de 90 minuttene på Fosshaugane var rett og slett begredelige for oss lyseblå. Vi (Esben og Halldor) håper i alle fall at gutta klarer å ta seg sammen og vise hva de faktisk er gode for. Sandnes Ulf var rett og slett ikke til å kjenne igjen i denne kampen. Tronesmafiaen sin policy er å alltid støtte opp om klubben som vi elsker, men det er vel ikke vanskelig å forstå at dette er en sann prøvelse for oss etter det vi nettopp var vitne til.

Til slutt legger vi ved noen flotte bilder av kjøreturen mellom Volda og Sogndal og tilbake igjen. Her er kart over området vi kjørte gjennom for de som ønsker å ta en nærmere titt (zoom inn til du ser Byrkjelo, Skei, osv.). Riktignok litt krunglete å komme seg frem til, men med været på sin side så er det vel verdt å ta kjøreturen kun for de flotte syn som gjør seg til kjenne på veien. Kanskje en vakker dag er vi nok folk til å synge ut Saftkokaradn; det hadde jammen vært kjekt å oppleve. Sogndal anbefales på det sterkeste!

Jobba!