GR hyller Asle

Asle-TIFOen - bak kulissene

Første hjemmekamp med Tom Nordlie valgte Gaukereiret å gi en siste hyllest til nylig avgåtte Asle Andersen. Dette ble gjort gjennom et større banner bilde av Asle, skriften «Takk for kampen» og en oversikt med 16 utvalgte kampresultat som vi er spesielt stolte av under Asle. Banneret ble vist under hjemmekampen mot Godset 26.juli 2014.

Asle Andersen har gjennom 8,5 år i Sandnes Ulf reist klubben fra det ukjente dypet til Tippeliga-nivå. Han har etter hvert opparbeidet seg en høy stjerne hos Gaukereiret og for oss var han ikke glemt med et pennestrøk.

Å lage et banner av denne typen er en svært krevende oppgave og vi dokumenterte denne gangen prosessen underveis og har satt sammen et to minutters klipp for å gi litt innsikt til de som ikke kjenner til det. Vi har fått låne opptak fra Cmore-sendingen.

Prosjektleder og initiativtaker denne gang var Esben Tipple, vår mann i eksil i Volda. Han hadde god malehjelp av Oddi, Alfi, Tobben, Flyndrå og Eivind, samt sy-hjelp fra dronning Bødtker og Carina. Gaukereiret ønsker å rette en stor takk til alle som bidro! Slike prosjekter koster ikke mye penger, men dugnadstimer derimot - vi tør nesten ikke telle, men vi rundet 40 totalt sett på disse dagene..

Her har dere videoen (takk te Flyndrå for den!) med hvordan banneret ble til, kos dere og ta gjerne kontakt hvis dere ønsker å bidra :)

Her er kampene på banneret:

2009 - Opprykkskamp
Nest-Sotra - 11-0

2011 - Opprykkskamp
Løv-Ham - 6-0

2012
Viking - 2-2
Fredrikstad - 5-0
Tromsø - 5-1
Strømsgodset - 2-1

Kvalik
Ull-Kisa - 0-4 (b)
Ull-Kisa - 3-1

2013
Tromsø - 0-1 (b)
Rosenborg - 0-1 (b)
Start - 3-1
Strømsgodset - 2-1
Tromsø - 2-1
Aalesund - 2-3 (b)
Hønefoss - 0-1 (b)
Brann - 3-1