Tur

Gaukereiret forsøker å sette opp organiserte turer til så mange av Ulfs bortekamper som mulig. Å reise på tur med Gaukereiret er både kjekt og sosialt. En fin anledning til å bli bedre kjent med likesinnede lyseblå. Og, viktigst av alt, man gir Sandnes Ulf støtte der de kanskje behøver det mest – på bortebane.

Følg med på våre sider for info om neste tur

Aldersgrense: Det er 18 års-grense på alle våre turer – så sant du ikke har verge. Ved benyttelse av verge skal vergeskjema fylles ut, og tas med, og avleveres ved turens start. Vergeskjema vil man finne til hver påmeldingsevent.

Kampbilletter: Hvor man skaffer seg billetter blir det opplyst om i god tid før kampstart.

Forbehold: Vi gjør oppmerksom på at kamper kan bli flytta og utsatt. For alle turer tas det forbehold om nok påmeldte. Forhåndsbetalte turer som blir avlyst, blir selvfølgelig tilbakebetalt.

 

REGLER SOM GJELDER FOR ALLE SOM REISER MED GAUKEREIRET PÅ BORTETURER:

I hovedsak gjelder dette for bussturene, men det vil selvfølgelig også gjelde turer med andre transportmidler.

Alle er ansvarlig for egne handlinger på tur – sett deg inn i god supporterskikk ! Vi har et rykte å ta vare på, så la oss vise alle at vi er en supporterklubb som er på tur for å støtte Sandnes Ulf – og at vi gjør det på en god måte.

På bussen: Reiseleder/bussjåfør har all makt! Det vil si at alle retter seg etter det som blir sagt både når det gjelder støynivå, faste stopp underveis og annet som måtte være aktuelt.

Opptrer noen uaktsomt – i strid med det som er bestemt – kan disse bli satt av bussen. Konsekvenser i ettertid vil bli tatt i form av utestengelse fra turer og evt. suspensjon/eksklusjon av medlemskap i Gaukereiret (jf. vedtektene).

Ved skade: 1. Alle ødeleggelser må erstattes av den ansvarlige, enten skaden er utført med overlegg eller kommet til ved et uhell. Ved skader på kjøretøy eller lignende skal reiseansvarlig underrettes, og vedkommende vil da sørge for at Gaukereiret sender en giro når kostnadene av skadene er beregnet.

2. Søl og oppkast går også under denne kategorien. Søler du til kjøretøyet, eller kaster opp, får vi en regning fra buss-selskapet. Denne regningen vil i all fremtid bli videresendt til rette vedkommende.

Denne presiseringen er ikke et resultat av at denne typen skader forekommer ofte, men enkelte har av og til problemer med å utvise normal folkeskikk. Særlig gjelder dette for personer som ikke kjenner kroppens toleranseevne for alkohol, selv om det skal legges til at de aller fleste oppfører seg bra på turene våre.

Men - Gaukereiret vil gjerne unngå alle slike hendelser, og dessuten vil vi gjerne bruke medlemspengene til andre ting enn å betale regninger fra våre reisepartnere.

På bortebane: Her gjelder god supporterskikk som nevnt over. Vi går i samlet tropp til stadion og støtter opp med sang og tifo-arr. Ingen opptrer overstadig beruset eller annet som setter oss i dårlig lys – vi er der for å støtte opp om gutta våre på banen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>