Viktig informasjon: Supporterfeltet i 2014

Her følger informasjon vedrørende disponering av Sandnes Ulfs supporterfelt på Sandnes stadion for sesongen 2014.

Gaukereirets medlemmer disponerer felt O og halve felt N på Sandnes stadion. Mot slutten av fjorårets sesong strammet klubben inn på eksisterende regler rundt hvilke publikummere som har tilgang til disse feltene. I praksis stoppet klubben tilgang for andre enn sesongkorthavere på supporterfeltet.

Styret i Gaukereiret har nå hatt dette opp til behandling og denne ordningen vil fortsette i 2014 med styrets velsignelse. Det vil si at du må ha sesongkort på vårt felt (hvor medlemskap i Gaukereiret er inkludert) for å få tilgang til dette.

Hovedformålet med dette er å samle supportere med genuin interesse for fotball og Sandnes Ulf på supporterfeltet. I tillegg får Gaukereiret rabatterte sesongkort av klubben på nettopp dette feltet og da synes det rettferdig at feltet er forbeholdt medlemmer.

I kombinasjon med dette har Gaukereiret ønsket mulighet for gjestepass på supporterfeltet, en ordning klubben nå har sagt ja til. Det vil si at Gaukereirets medlemmer kan kjøpe én ekstra billett til supporterfeltet ved fremvisning av medlemskort/sesongkort. Dermed er det mulig å ta med seg en venn på supporterfeltet. Denne billetten blir ikke rabattert.

Ennvidere har det vært et viktig prinsipp for oss i styret at ordningen med tilgang kun for medlemmer som har kjøpt sesongkort medfører minst mulig “klatt” for kampdag. Denne utfordringen er allerede løst ved at kjøp av sesongkort for 2014 gir automatisk medlemskap i Gaukereiret. Har du sesongkort på felt O eller vår halvdel av N, så har du også medlemskap i Gaukereiret.

Ettersom denne avgjørelsen kommer før sesongstart, skal de fleste ha rikelig med tid til å anskaffe sesongkort og heve røstene på supporterfeltet og heie Sandnes Ulf frem til en fantastisk 2014-sesong! Gaukereiret vil i den anledning understreke hvor billig et sesongkort på supporterfeltet er: 113 kr pr kamp for voksne og 66 kr pr kamp for barn.

Gå til Sandnes Ulfs nettsider for å kjøpe sesongkort

Jobba jobba jobba!

Hilsen styret i Gaukereiret

Ny leder i Gaukereiret

13.januar valgte årsmøte Martin Gjesdal som ny leder i Gaukeiret. Martin tar over jobben etter Thore Bauge som ikke ønsket å stille til gjenvalg.

Martin jobber til daglig hos en av Sandnes Ulfs hovedsponsorer og har blogget for klubben på frivillig basis siden august 2012. Les mer hos Sandnes Ulf.

(foto: Erik Sergio Auklend / Marius Fjærli)

Innkalling til Årsmøte

INNKALLING TIL ÅRSMØTE

Gaukereiret Supporterklubb

Tid: 19.00, 13 Januar 2014

Sted: Ulf-huset, Jønningsheiveien 40, 4317 Sandnes

 

Sak 1: Godkjenning av innkalling

Sak 2: Årsmelding

Sak 3: Regnskap 2013

Sak 4: Valg

-      Leder

-      Kasserer

-      Styremedlemmer

Sak 5: Eventuelt

Dette er foreløpig agenda og vil bli oppdatert dersom flere saker blir sendt inn.

Henviser til vedtektene angående regler for årsmøtet.

Ta gjerne kontakt med om det er noen en skulle lure på.

Vell møtt!

 

Med vennlig hilsen
Styret i Gaukereiret Supporterklubb

På tur med Tronesmafiaen - Vålerenga

Enhver anledning der hele gjengen samles pleier å være ganske stor. Tidligere har dette vært store anledninger som nyttårsfeiring med brask og pang, diverse galskap om sommeren og som regel klarer vi å bli enige om en dag der alle møtes på Sandnes Kebab i løpet av et halvår. Så: når hele Tronesmafiaen klarte å befinne seg på samme sted så måtte det være noe såpass storslått som den gangen Sandnes Ulf skulle kjempe om å unngå enda en nervepirrende (og dyr, med tanke på kjøringen involvert fra Volda til Ranheim) runde med kvalik.

Vi skal ikke gå inn i så altfor store detaljer, men vi klarte å finne en sykt sweet biljardspot (se bildet) som vi tilbrakte en del timer på, kvelden før kampen. Esben må sies å være den ubestridte «Don Corleone» i gjengen når det gjelder biljard, men Joakim viste seg å være en mer enn verdig motstander med noen skjenk innabords. Hvis det er en ting Tronesmafiaen liker mer enn Sandnes Ulf, så er det biljard. Og syk humor. Men det snakker vi ikke om.

Kampen gikk jo rett i dass, men en god del av oss lot oss fascinere av måten hjemmesupporterne oppførte seg under kampen: Hele langsiden ovenfor oss stod og hoppet og sang unisont opptil flere ganger, og det var et meget bra stykke tifo til innmarsjen. Nå gir det mening at representanter fra klanen støtt og stadig fremtrer med en skikkelig overlegen og arrogant holdning, for så vidt vi kunne se så var det ekstremt god stemning på stadion den kvelden.

God stemning var det selvfølgelig også på bortefeltet, med kun ett lite minus: En overivrig person som tilsynelatende konstant begynte på nye heiarop (som han for øvrig ikke kunne 100%) når hele resten av feltet var godt i gang med et annet. Jeg vet ikke hvem du er, men hvis du føler deg truffet så vær vennlig og ikke gjenta den feilen. Det spolerer moroa for alle oss andre.

Uansett: God stemning var det på bortefeltet! Bortsett fra når målene trillet inn, så klart. Det var mildt sagt en del irritasjon da vi fikk vite at Viking, det tidligere medaljejagende Viking, hadde sluppet inn mål i sin kamp mot Sarpsborg. Esben hadde allerede begynt å kalkulere drivstoff- og ferjekostnadene fra Volda til Ranheim da meldingen tikket inn om en utlikning, og det magre studentbudsjettet så ut til å stå i stand til å bli reddet likevel. Sykere ting har skjedd i fotball enn at Viking FK scorer mål mot slutten av en kamp.

Det øyeblikket vi hørte jubelen fra pressetribunen over oss er noe av det mest surrealistiske som har hendt. «Hvorfor jubler de?» var det mange av oss som sikkert tenkte først. «Hvorfor står Asle der og brøler dyrisk mot gaukereiret?» tenkte vi igjen, og da demret det: Viking hadde snudd kampen. Sandnes Ulf er på sikker grunn. Da var det bare å slippe jubelen løs!

Nå er det bare å slappe helt av, og returnere til det som kan minne om et normalt liv: En liv der ikke fotballaget man holder med kjemper med nebb og klør om å sikre kontrakt til neste sesong, og der bortekampene innen rekkevidde står på rekke og rad. Noen av oss har tross alt eksamen som skal bestås om ikke så lenge!

Helt til slutt ønsker vi å nevne at det er forferdelig trist å se Tromsø rykke ned. Det er jo helt sprøtt at de skal ryke på den måten som har skjedd. Våre tanker går med til alle som har tilknytning til denne sympatiske klubben.

Knalltilbud til alle medlemmer!

Sandnes HK stiller med knalltilbud for alle som er medlemmer av Gaukereiret!

Tilbudet er som følger: Sandnes HK har 9 hjemmekamper igjen i årets sesong. Neste hjemmekamp er mot Radesund søndag 3 november kl 14.30.
Til samtlige av disse hjemmekampene får Gaukereiret tilgang til fri innpass ved oppmøte i lyseblått utstyr.

Håper så mange medlemmer tar seg mulighet til å benytte seg av dette tilbudet.

Hilsen
Gaukereiret / Sandnes Håndballklubb

Oslo tur [Avlyst]

Hei,

Dessverre var det slik lav interesse for Oslo turen at styret har valgt å avlyse turen. For dem som ønsker å reise med fly anbefales følgende oppsett av:(Alternativ satt opp av Sponsorsjef Odd Erik Nygaard)

Alternativ 1:

Fredag til Søndag SAS fra Stavanger til Oslo SK4046 Stavanger - Oslo klokken 1935 til 569 kr Norwegian fra Oslo til Stavanger DY 550 Oslo - Stavanger klokken 2230 til 649 kr Hotell: Thon Hotell Opera 1190 kr for 1 enkeltrom med frokost for 2 netter.

Alternativ 2:

Lørdag til Søndag SAS fra Stavanger til Oslo SK4024 Stavanger - Oslo klokken 1430 til 569 kr Norwegian fra Oslo til Stavanger DY 550 Oslo - Stavanger klokken 2230 til 649 kr Hotell: Thon Hotell Opera 595 for en natt ink frokost pr pers

Alternativ 3:

Dagstur SAS fra Stavanger til Oslo SK4022 Stavanger - Oslo klokken 11:55 til 569 kr Norwegian fra Oslo til Stavanger DY 550 Oslo - Stavanger klokken 2230 til 649 kr

God tur til dem som reiser!

Mvh

Styret i Gaukereiret