Innkalling til Årsmøte

INNKALLING TIL ÅRSMØTE

Gaukereiret Supporterklubb

Tid: 19.00, 13 Januar 2014

Sted: Ulf-huset, Jønningsheiveien 40, 4317 Sandnes

 

Sak 1: Godkjenning av innkalling

Sak 2: Årsmelding

Sak 3: Regnskap 2013

Sak 4: Valg

-      Leder

-      Kasserer

-      Styremedlemmer

Sak 5: Eventuelt

Dette er foreløpig agenda og vil bli oppdatert dersom flere saker blir sendt inn.

Henviser til vedtektene angående regler for årsmøtet.

Ta gjerne kontakt med om det er noen en skulle lure på.

Vell møtt!

 

Med vennlig hilsen
Styret i Gaukereiret Supporterklubb

På tur med Tronesmafiaen - Vålerenga

Enhver anledning der hele gjengen samles pleier å være ganske stor. Tidligere har dette vært store anledninger som nyttårsfeiring med brask og pang, diverse galskap om sommeren og som regel klarer vi å bli enige om en dag der alle møtes på Sandnes Kebab i løpet av et halvår. Så: når hele Tronesmafiaen klarte å befinne seg på samme sted så måtte det være noe såpass storslått som den gangen Sandnes Ulf skulle kjempe om å unngå enda en nervepirrende (og dyr, med tanke på kjøringen involvert fra Volda til Ranheim) runde med kvalik.

Vi skal ikke gå inn i så altfor store detaljer, men vi klarte å finne en sykt sweet biljardspot (se bildet) som vi tilbrakte en del timer på, kvelden før kampen. Esben må sies å være den ubestridte «Don Corleone» i gjengen når det gjelder biljard, men Joakim viste seg å være en mer enn verdig motstander med noen skjenk innabords. Hvis det er en ting Tronesmafiaen liker mer enn Sandnes Ulf, så er det biljard. Og syk humor. Men det snakker vi ikke om.

Kampen gikk jo rett i dass, men en god del av oss lot oss fascinere av måten hjemmesupporterne oppførte seg under kampen: Hele langsiden ovenfor oss stod og hoppet og sang unisont opptil flere ganger, og det var et meget bra stykke tifo til innmarsjen. Nå gir det mening at representanter fra klanen støtt og stadig fremtrer med en skikkelig overlegen og arrogant holdning, for så vidt vi kunne se så var det ekstremt god stemning på stadion den kvelden.

God stemning var det selvfølgelig også på bortefeltet, med kun ett lite minus: En overivrig person som tilsynelatende konstant begynte på nye heiarop (som han for øvrig ikke kunne 100%) når hele resten av feltet var godt i gang med et annet. Jeg vet ikke hvem du er, men hvis du føler deg truffet så vær vennlig og ikke gjenta den feilen. Det spolerer moroa for alle oss andre.

Uansett: God stemning var det på bortefeltet! Bortsett fra når målene trillet inn, så klart. Det var mildt sagt en del irritasjon da vi fikk vite at Viking, det tidligere medaljejagende Viking, hadde sluppet inn mål i sin kamp mot Sarpsborg. Esben hadde allerede begynt å kalkulere drivstoff- og ferjekostnadene fra Volda til Ranheim da meldingen tikket inn om en utlikning, og det magre studentbudsjettet så ut til å stå i stand til å bli reddet likevel. Sykere ting har skjedd i fotball enn at Viking FK scorer mål mot slutten av en kamp.

Det øyeblikket vi hørte jubelen fra pressetribunen over oss er noe av det mest surrealistiske som har hendt. «Hvorfor jubler de?» var det mange av oss som sikkert tenkte først. «Hvorfor står Asle der og brøler dyrisk mot gaukereiret?» tenkte vi igjen, og da demret det: Viking hadde snudd kampen. Sandnes Ulf er på sikker grunn. Da var det bare å slippe jubelen løs!

Nå er det bare å slappe helt av, og returnere til det som kan minne om et normalt liv: En liv der ikke fotballaget man holder med kjemper med nebb og klør om å sikre kontrakt til neste sesong, og der bortekampene innen rekkevidde står på rekke og rad. Noen av oss har tross alt eksamen som skal bestås om ikke så lenge!

Helt til slutt ønsker vi å nevne at det er forferdelig trist å se Tromsø rykke ned. Det er jo helt sprøtt at de skal ryke på den måten som har skjedd. Våre tanker går med til alle som har tilknytning til denne sympatiske klubben.

Knalltilbud til alle medlemmer!

Sandnes HK stiller med knalltilbud for alle som er medlemmer av Gaukereiret!

Tilbudet er som følger: Sandnes HK har 9 hjemmekamper igjen i årets sesong. Neste hjemmekamp er mot Radesund søndag 3 november kl 14.30.
Til samtlige av disse hjemmekampene får Gaukereiret tilgang til fri innpass ved oppmøte i lyseblått utstyr.

Håper så mange medlemmer tar seg mulighet til å benytte seg av dette tilbudet.

Hilsen
Gaukereiret / Sandnes Håndballklubb

Oslo tur [Avlyst]

Hei,

Dessverre var det slik lav interesse for Oslo turen at styret har valgt å avlyse turen. For dem som ønsker å reise med fly anbefales følgende oppsett av:(Alternativ satt opp av Sponsorsjef Odd Erik Nygaard)

Alternativ 1:

Fredag til Søndag SAS fra Stavanger til Oslo SK4046 Stavanger - Oslo klokken 1935 til 569 kr Norwegian fra Oslo til Stavanger DY 550 Oslo - Stavanger klokken 2230 til 649 kr Hotell: Thon Hotell Opera 1190 kr for 1 enkeltrom med frokost for 2 netter.

Alternativ 2:

Lørdag til Søndag SAS fra Stavanger til Oslo SK4024 Stavanger - Oslo klokken 1430 til 569 kr Norwegian fra Oslo til Stavanger DY 550 Oslo - Stavanger klokken 2230 til 649 kr Hotell: Thon Hotell Opera 595 for en natt ink frokost pr pers

Alternativ 3:

Dagstur SAS fra Stavanger til Oslo SK4022 Stavanger - Oslo klokken 11:55 til 569 kr Norwegian fra Oslo til Stavanger DY 550 Oslo - Stavanger klokken 2230 til 649 kr

God tur til dem som reiser!

Mvh

Styret i Gaukereiret

Tanker fra et lyseblått hjerte: En alle tiders mulighet!

Da var vi på plass igjen, og jeg skal prøve å klore ned noen tanker om hva som skjer omkring laget vårt for tiden. Å være fotballsupporter er noen ganger det aller beste man kan være, mens andre ganger er det mildt sagt særdeles hardt. Ofte opplever man at det ikke er så veldig langt fra de store oppturene til de nedturene man bare vil legge bak seg med det samme. Akkurat det var tilfellet sist søndag. Fotballen er noen ganger brutal, og det må vil bare leve med.

Etter sist innlegg begynte det hele så bra. Vi klarte å dra i land en skikkelig sliteseier i Hønefoss, og da var optimismen stor før hjemmekampen mot RBK. Ville den gode trenden fortsette, når de to formlagene i ligaen møttes? Selv om vi fikk den verst tenkelige starten med en i fleisen før stadionuret knapt hadde passert minuttet, reiste vi oss mesterlig, og vi ledet 2-1 helt til det gjenstod omtrent 10 minutter av kampen. Deretter fikk RBK en mer eller mindre fortjent scoring, og vi trodde alle at ett poeng var i lommen. Dessverre ville ikke herr dommer det, og vi mistet et poeng i sluttminuttene på et billig, billig frispark. Et skikkelig bittert tap når det slettes ikke var en dårlig kamp av de lyseblå, men alle var veldig innstilt på å reise til Kristiansand og gi Start en leksjon. Som kjent gikk det dessverre overhodet ikke slik, og det ble vel mer en komikveld i sør som ikke trenger mer utdypning. MEN, og det er et men her, vi hadde en suveren tur til Sørlandets hovedstad, mye takket være en herlig tursjef i Lasse Victor Ledaal! Maten som ble servert var prima, og ung som eldre koste seg meget. Hjemturen ble mye lettere enn først antatt, ettersom optimismen rådet, vi hadde herlig stemning med musikk og latter, og vi jublet som besatt da vi hørte på radioen at Tromsø - Hønefoss endte 1-1. Dessuten når en meget hyggelig eldre herremann tok mikrofonen i bussen og sa at denne turen hadde vært enestående, og at det bare var å glemme kampen, blir jeg noe forundret om det ikke var noen som fikk antydning til en aldri så liten tåre i øyekroken, inkludert undertegnede. Å reise på tur med Gaukereiret er noe jeg anbefaler varmt, så sleng dere med på neste tur, folkens!

Så til slutt: Hør alle sammen, vi har per nå en alle tiders mulighet til å holde oss oppe i norsk fotballs gjeveste selskap. Forrige serierunde ble langt fra optimal sett med lyseblå øyne, men det kan vi ikke få gjort noe med. Det som nytter, er å stå bak laget i tiden fremover, og så skal vi reise oss sammen atter en gang. Som det ble poengtert på bussen: Alltid Sandnes Ulf, alltid! 

En liten ting til: Vi er den lille klubben som ypper oss med de store. Noen ganger går det over all forventning, mens andre ganger går bare rett og slett alt sammen i dass. Vi er ikke helt stabile ennå, men hva gjør vel det når vi er med på et eventyr som virket helt urealistisk ut for bare en 4-5 år tilbake.  Da gikk vi stadig rundt å drømte om når vi endelig skulle få være med på FIFA-spillet, og når vi skulle møte Viking. Nå er alt dette realitet, så la oss bare nyte det, og legge bak oss helsvarte opplevelser. Det er nå vi bygger en fotballfremtid i Sandnes som en gang skal bli heidundrende!

Her er 12 tanker om det som nå venter oss fremover:

1. Den kommende kampen mot Sarpsborg 08 blir en nøkkelkamp.
2. Det er nå det gjelder å virkelig vise at vi støtter gutta 100%.
3. Vi har 4 uhyre viktige hjemmekamper igjen.
4. Slår vi tilbake med en ny god periode?
5. Er vi for avhengige av Steinthor Thorsteinsson?
6. Hvem blir lagets toppscorer?
7. Får Zymer Bytyqi snart sitt forløsende førstemål?
8. Jeg stoler fullt og helt på mirakelmannen Asle Andersen!
9. Tosaint Ricketts forsvant i går. Egentlig ikke en bombe, eller?
10. Jeg er lysten på å se Tønne og Lennon i tospann på topp snart.
11. Hvilken poengsum ender vi på?
12. Klarer vi å pynte på målforskjellen?

Da gjenstår det bare å si en ting: Ha en fortreffelig lyseblå helg alle sammen!

-Garvik-